Noord-Holland; Enkhuizen

Ziekenvervoer

Taxi Kaijer vervoert en begeleidt u met de grootste zorg naar alle ziekenhuizen, klinieken en zorgcentra in heel Nederland en eventueel daar buiten.

Met zorg vervoerd

Bent u via uw zorgverzekering verzekerd voor zittend ziekenvervoer en u wilt hier gebruik van maken? Wij rijden voor bijna elke zorgverzekeraar in Nederland. De declaratie gaat rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar, u hoeft dus niets aan ons te betalen. Het enige dat wij nodig hebben, is een machtiging van uw zorgverzekering dat zittend ziekenvervoer is toegestaan.

Onze chauffeurs hebben veel ervaring met ritten van en naar zorginstellingen. De chauffeur begeleidt u vanaf de voordeur tot uw bestemming. Wij geven u de extra zorg die u nodig heeft, alle chauffeurs hebben een geldig diploma levensreddend handelen en in elke taxi is een EHBO-koffer aanwezig.

Wilt u in een rolstoel vervoerd worden naar de zorginstelling? Hiervoor hebben wij ook speciale rolstoelbussen. Alle rolstoelbussen van Taxi Kaijer zijn voorzien van de code VVR (veilig vervoer rolstoelen), dit houdt in dat het vervoer van rolstoelen gebeurt volgens strenge veiligheidseisen.

De rolstoel wordt op 4 punten vastgezet met zelfspanners en de klant in de rolstoel krijgt, net als op een gewone stoel, een driepuntsgordel om. Wij zorgen ervoor dat u comfortabel in uw rolstoel vervoerd wordt.

Wij rijden voor onderstaande zorgverzekeraars:

Ook als uw zorgverzekering hier niet bij staat, kunnen wij u vervoeren. Voor meer informatie hierover kunt u bellen tijdens kantoor uren naar
0228 583000 of stuur een
 e-mail