Hoorn; Enkhuizen

Vervoer van Taxi Kaijer

Taxi Kaijer uit Wervershoof (tussen Hoorn en Enkhuizen) verzorgt taxivervoer voor alle vervoersvormen. Van taxi tot taxibus, van rolstoelbus tot touringcar, wij zorgen ervoor dat u in onze comfortabele voertuigen door goed verzorgde chauffeurs naar uw bestemming wordt gebracht. 

Over onze taxi’s

Met ruim 40 taxi’s verspreid over West-Friesland is er altijd wel een taxi bij u in de buurt om u snel van dienst te kunnen zijn. Onze voertuigen zijn allemaal uitgevoerd in dezelfde stijl: zilver metallic met ons bekende turquoise groene logo op de zij- en achterkant.

De Volvo S80 taxi’s zijn allemaal met leer bekleed en voorzien van climate controle voor een aangename rit. Daarnaast beschikken we over Ford Transit Combi 8 persoons taxibussen en rolstoelbussen. De rolstoelbussen zijn omgebouwd door Tribus en voldoen aan de allerlaatste richtlijnen volgens de code VVR (veilig vervoer rolstoelen). In de speciaal hiervoor ingerichte werkplaats onderhouden we de taxi’s om ervoor te zorgen dat iedereen veilig en comfortabel op de plek van bestemming komt.

Vervoer in stijl
Uitstraling en eenheid horen bij Taxi Kaijer. Dat geldt niet alleen voor de nette en schone taxi’s maar ook voor onze chauffeurs. Zij zijn allen keurig gekleed en elke chauffeur heeft de benodigde opleidingen gedaan, van rolstoelcursussen tot levensreddend handelen.

Heeft u nog vragen over ons vervoersaanbod? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel naar onze centrale: 0228-583000.