Rolstoelvervoer; Noord-Holland

Rolstoelvervoer

Taxi Kaijer heeft speciale rolstoelbussen in het wagenpark en vervoert alle soorten en maten rolstoelen. Voor een bezoek aan familie of vrienden, een dagje uit of een afspraak bij een medische instantie, kunt u als rolstoelgebruiker voor uw vervoer altijd bij Taxi Kaijer terecht.

Veilige rolstoelbussen

Wij vervoeren u veilig van A naar B. Alle rolstoelbussen van Taxi Kaijer zijn voorzien van de code VVR (veilig vervoer rolstoelen). Dit houdt in dat het vervoer van rolstoelen gebeurt volgens strenge veiligheidseisen van deze tijd. De rolstoel wordt op 4 punten vastgezet met zelfspanners en de klant in de rolstoel krijgt net als op een gewone stoel een driepuntsgordel om. Meer informatie over de code VVR vindt u op de website van sociaalfondstaxi www.sociaalfondstaxi.nl.

Taxi Kaijer beschikt over een groot aantal voertuigen die geschikt zijn voor het vervoeren van rolstoelgebruikers. Alle rolstoelbussen zijn uitgerust met een liftsysteem om de rolstoel in de bus te plaatsen, verlaagde voorinstap en airco. De chauffeurs hebben ruime ervaring op het gebied van rolstoelvervoer. De ervaren, behulpzame chauffeurs en de professioneel uitgeruste rolstoelvoertuigen maken uw reis altijd veilig en comfortabel.

Voor tarieven en mogelijkheden met betrekking tot rolstoelvervoer, belt u tijdens kantooruren 0228 583000 of stuur een bericht.