Hoorn; Schipholvervoer

Historie

Samen met 68 personeelsleden begon Taxi Kaijer met het rijden van de eerste taxiritten in West-Friesland. Oprichter Jac Kaijer en zijn vrouw startten met 1 taxi. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een veelzijdig taxibedrijf met een rijk verleden.

Toen Jac in 1979 plotseling overleed, nam zoon Sam het bedrijf met zijn vrouw Ina over. Samen lieten ze het taxibedrijf groeien tot 7 taxi’s en evenveel trouwauto’s. Deze trouwauto’s werden op den duur verplaatst naar een showroom in Alkmaar. Ondertussen werden Taxi Boekel uit Medemblik, Taxi Hak uit Andijk en later Taxi Kool uit Abbekerk door ons overgenomen.

Inmiddels wordt het familiebedrijf aangestuurd door Rob Kaijer en zijn vrouw Toos. Samen met 65 personeelsleden zorgen zij er dagelijks voor dat u veilig en op tijd op uw bestemming aankomt. Als lid van De Vier Gewesten (DVG), een landelijke franchiseformule voor taxibedrijven, maakt Taxi Kaijer sinds 2003 deel uit van Ziekenvervoer Hoorn en omstreken.

Onze voertuigen
Sinds juli 2014 coördineren en rijden wij samen met Taxi West-Friesland en Taxi Tromp het vervoer van ‘Leekerweide’, een zorginstelling in Wognum. Ook andere vervoersstromen zoals Leerlingenvervoer en, in onderaanneming, Regiotaxi en Valys zijn uitgebreid. In 2015 zijn wij inmiddels doorgegroeid naar 43 taxi’s en 68 werknemers. Zo hebben wij onder meer Volvo’s S80, Ford Transit en Mercedes Sprinter taxibusjes en een Chevrolet Caprice die wordt ingezet als trouwauto tot onze beschikking. De meeste taxi's zijn voorzien van climate control of airconditioning en alle rolstoelbussen van de code Veilig Vervoer Rolstoelen (VVR).